Házhozszállítás/Árufelvétel

A légi illetve tengeri szállítások során többféle opciót kínálunk. Reptértől-reptérig vagy kikötőtől-kikötőig szóló szállításokon túl a vevői igényekhez alkalmazkodva a szállítmányok felvételét illetve kiszállítását is megoldjuk. Saját járműparkunkat arra használjuk, hogy teljesíteni tudjuk ezeket a kéréseket.

Export szállításoknál biztosítjuk az áru felvételét az ország egész területéről, de akár határon túlról is. A nap 24 órájában állunk partnereink rendelkezésére, bármikor is kell a szállítmányokat felvenni, mi megoldjuk, a megbeszélt időpontban érkezünk a helyszínre. 1500 kg árutömegig saját gépkocsikkal állunk a velünk dolgozó cégek rendelkezésére, e fölött megbízható alvállalkozóinkkal teljesítjük ezeket az igényeket.

Import szállítások esetén szintén flexibilisek vagyunk, több ügynökségtől kérünk árajánlatot, ezek közül pedig az optimális megoldást választjuk ki. Vámkezelés után kiszállítjuk az árukat, célunk az, hogy ezek minél gyorsabban eljussanak a megadott helyre, ezért a szükséges procedúra után azonnal megkezdjük a kiszállítást.